![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Chiftelutele de ton se fac repede, casa nu se umple de miros de peste si, important la mine, e singura forma de peste pe care o mananca fiica-mea ;)
Chiftelute de ton 2 conserve cu ton in ulei ceapa taiata marunt usturoi taiat marunt 1 ou intreg + 1 galbenus sare, piper marar (sau ce verdeata puneti la chiftelutele normale). Se scurge uleiul din conserva in mare, carnea de ton se scoate si se faramiteaza cu furculita. Se adauga celelalte ingrediente (cine vrea poate cali ceapa). Se formeaza bile sau chiftelute plate, care se prajesc in ulei. Eu fac un sos de rosii la ele (ceapa taiata marunt in ulei de masline, rosii pasate, sare, piper, oregano sau amestec de plante italienesti), garnitura niste orez sau linte rosie fiarta si o salata. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Forte tot respectul meu fata draga pt stiuca asta.
E al naibii de migaloasa. E super faina la gust insa eu asa ceva prea curand n-am sa fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am inlocuit faina cu grisul, miez de paine am pus f putin si am umplut numai o stiuca. Din a 2-a cand i-o veni randul o sa fac ceva mai simplu. Am facut ca garnitura orez fiert cu putin delikat apoi l-am amestecat cu mazare dintr-o conserva micuta. Se potriveste tare bine cu stiuca. Cine crede ca sushi e greu de facut, n-a incercat sa faca stiuca umpluta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . S-o jupoi ...s-o cosi ... OH MY GOOOOOD (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cam asa arata rezultatul (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/s3.jpg) merci pt reteta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:17 PM |
|