![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
care e parearea voastra:merita criticati oamenii care le asculta?
eu una ma distrez enorm la chefuri cd dansez pe muzica de manele..si unele chiar sunt frumoase .. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Dupa cum v-a informat (hmmm, dupa fiasco-ul cu manelele, cand salam si gutza ne-au luat-o inainte, nu stiu daca ar mai fi cazul, dar o sa ii acord o a doua sansa), HIT Productions (Herbert & Invisible & Tits) pregateste o noua lovitura pe piata muzicala de specialitate. Primul pas ar fi bocitoare profesioniste, pentru a fi angajate la evenimente de specialitate dar nu numai.
Daca ati observat, toate proiectele noastre se axeaza in zona muzicii "psihologice" care sa dea un nou sens vietii persoanelor care trec prin momente dificile. ex: Prima melodie de la Bocitoare: "De cand te dusei Florine, toti imi par mai buni ca tine." "De cand tu plecasi Mario, imi permit sa merg la Rio" In continuare o sa o las pe managera mea sa aprofundeze acest proiect cu muzica sentimentala extrema. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:01 AM |
|