![]() |
![]() |
capsunica23 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
care e parearea voastra:merita criticati oamenii care le asculta?
eu una ma distrez enorm la chefuri cd dansez pe muzica de manele..si unele chiar sunt frumoase .. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Desi, numai numele acestei asociatii infloritoare ::) , HIT, spune totul, in materie de publicitate si notorietate pe plan national si :-X international, voi continua cu cateva amendamente.
Bocelile se pot adapta in functie de nume, fara nici o problema, ca de imaginatie nu ducem lipsa doar, de ex: De cand ai plecat Nutico, strang bani sa-mi cumpar tico, Si daca plecai mai devreme imi luam X5 in flegme :o . Deasemenea pentru o nunta reusita in primul rand avem 5 bucate puicute bune de angajarea carora se va ocupa invisible, in care am maxima incredere ca o va face profesional cu teste si the whole shabang, care se vor ocupa cu sensibilizarea asistentei. Adica babele isi vor amini cu dor de vremuri demult apuse, cretacic... iar domnii....deasemenea :tararam:. Afacerea este flexibila si adaptabila la oricare dintre nevoile dumneavoastra, unde nici nu va asteptati va lovim cu inspiratie :trozneala:. Vrei sa iesi cu prietena in parc la vrajeala, iti aducem pe banca de vizavi doua persoane cu ochii umezi care sa vorbeasca relativ de tare chestii emotionate: -uite maica ce bine le sta impreuna,samd, ce frumosi sunt, ce ..... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:03 AM |
|