IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> "The Apprentice" - "Ucenicul" lui Donald Trump, Un show din care avem de invatat?
angeldust
post Jan 19 2007, 11:42 AM
Post #1

Musafir

V-ati uitat la emisiunea aia "The Apprentice" a lui Donald Trump? A fost destul de interesanta, orice manager ar fi putut invata cateva lucruri de acolo care mie sincer nu mi-ar fi trecut prin cap.
Spre exemplu eu credeam ca si daca esti lider trebuie sa tii mereu cont de parerea angajatilor si daca toti zic : "E mai bine asa" atunci m-as gandi ca poate nu am eu dreptate si ar trebui sa fac cum zic ei. Dar am vazut pe caz concret ca atunci cand esti lider, daca stii sigur ca ai dreptate trebuie cateodata sa ignori parerile angajatilor si sa iti impui punctul de vedere.

Din punctul asta de vedere cred ca nu as fi un lider bun, ca am tendinta sa fac sa fie bine pt toata lumea, sa fie toti multumiti, ceea ce evident nu se poate.
Asta nu inseamna deloc ca seful nu trebuie sa glumeasca si sa fie un constipat dar subalternii sa stie mereu cine e seful , chiar si atunci cand se glumeste.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
lotte
post Jan 23 2007, 09:56 AM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

unde e emisiunea aceasta?

Eu spun ca nu trebuie sa fii super dotat ca sa stii sa te vinzi.Trebuie sa fii sociabil, spontan, sa stii sa te mulezi dupa persoana din fatza ta, si sa intuiesti ceea ce doreste sa auda el de la tine.

Oamenii au in general probleme de comunicare, si asta se speculeaza mult.Parerea mea, sunt 15% oameni care stiu ce vor, 10% care nu accepta alte servicii sub nici o forma, si in jur de 75% nesiguri, care pot fi influientati.

Cine are strategie, stie sa se vanda si fara cunostinte multe de engleza/calculator.La intrebarea daca stiu engleza, ti-as fi raspuns scurt in engleza, sau ti as fi pus chiar eu o intrebare in engleza. (caci e simplu de memorat cateva intrebari/raspunsuri)
Iar la computer, daca m-ai fi intrebat ceva ce nu stiu, as fi spus, ca sunt fast-learner, si detaliile pot fi asimilate pe parcurs.

INSA, se mai vede si pe om daca, indiferent de aptitudini, poate fi de incredere sau nu.Intre un candidat care intruneste toate conditiile, dar nu-mi spune nimic ca si personalitate, si un candidat care nu este tocmai pregatit profesional, insa este constiincios DAR si creativ, as alege ultimul.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
angeldust   "The Apprentice" - "Ucenicul" lui Donald Trump   Jan 19 2007, 11:42 AM
Diana   Jan 19 2007, 11:06 PM
Fanny   pe mine m-a uimit usurinta cu care vorbeau despre ...   Jan 22 2007, 10:05 PM
Diana   De spus e usor, de dovedit e mai greu. De ce? Pen...   Jan 22 2007, 10:56 PM
Kitten   si mie mi-a placut show-ul foarte mult. la inceput...   Jan 23 2007, 12:33 AM
lotte   unde e emisiunea aceasta? Eu spun ca nu trebuie s...   Jan 23 2007, 09:56 AM
Fanny   Lotte, e creat de NBC si are deja cateva sezoane. ...   Jan 23 2007, 06:17 PM
Szimcsi   Tipul care a castigat in serialul difuzat pe Anten...   Jan 23 2007, 06:52 PM
Diana  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th July 2025 - 05:37 AM