![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vreau sa va intreb ce demachiant folositi,pentru ca eu am o problema cu demachianturile.Pana acum am folosit un demachiant de la Nivea si a fost Ok,dupa ce mi s-a terminat 'am furat' demachiantul mamei mele din gama Gerovital,dar nu imi prieste..imi apar in mod constanta 2,3 cosuri..Deh,mi-a fost lene sa-mi cumpar unu. >:( Acum as vrea sa imi iau altul,si ma gandesc sa iau tot Nivea.Voi ce folositi?Car este cel mai bun?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
am inceput sa folosesc demachiatul Blossom de la Elmiplant, si imi place foarte mult.Cred ca are si ceva lotiune tonica in el, nu e gras, si daca mai stau cateva minute, nici nu trebuie sa ma mai spal pe fatza, ca sa pot folosi crema de noapte.
Si la creme: am dat deoparte crema de fatza de la Clinique pentru Gerovital H5. Acum cativa ani nu prea eram incantata de produsele romanesti, nu mi se pareau destul de hidratante, acum e clar ca au lucrat la ele, sunt tare multumita, de pret nu mai spun! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:21 AM |
|