IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Imensa putere a subconstientului
blu_dea
post Jan 12 2007, 12:42 PM
Post #1

Musafir

Credeti in ea?
Pe mine m-a pus pe ganduri cartea "Imensa puetere a subconstieny=tului tau",J Murphy(daca nu ma insel)
El zice ca ORICE ne-am dori,e posibil ,daca punem cu strictete anumite tehnici in practica.Dar un prim pas este o relaxare a fizicului si a psihicului.Doar in acesta stare mentalul subconstient este realmente receptiv.
Dar eu nu ma pot relaxa:(..imi apar tot felul de kipuri/locuri aiurea in minte,le alung si degeaba...uff
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Dore
post Jan 23 2007, 04:24 PM
Post #2

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Blu_dea, pentru un început relaxant poţi citi manualul de psihologie care se studiază în liceu, aprofundează schema lui Eysenck, continuă cu un manual de psihopedagogie, apo neapărat citeşti "Psihologia stilurilor de gândire şi acţiune umană" de Mihai Kramar.

(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/Psiho/eysenck.gif)

NLP-ul este o insulă îndepărtată, trebuie să pui temelia construcţiei mai întâi. Cât despre manipulare ... cursul pare prea scurt, iar ceea ce face diferenţa este motivaţia manipulării. Trebuie să fim cu băgare de seamă la jucăriile noi, mai ales că majoritatea au soft-uri complicate care pot face mai mult rău decât bine la o adică.

Te aştept cu noutăţi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Imensa putere a subconstientului   Jan 12 2007, 12:42 PM
Diana   Io stiu atit din proprie experienta: cind imi dore...   Jan 12 2007, 04:14 PM
h_2004   subconstientul si prin extensie sora ei, autosuges...   Jan 14 2007, 02:20 AM
blu_dea   Eu am citit ft mult lately pe acest subiect.Este e...   Jan 14 2007, 01:46 PM
Dore   Draga mea, nici că puteai alege lecturi mai b...   Jan 15 2007, 07:56 AM
blu_dea   Dore,ce cartzi/cursuri imi recomanzi de NLP si de ...   Jan 17 2007, 10:19 PM
angeldust   Parerea mea e ca orice gasesti de la Deepak Chopra...   Jan 18 2007, 01:13 AM
blu_dea   Angel,ms mult de tot!Am dat un search pe googl...   Jan 18 2007, 10:40 PM
angeldust   Nu stiu ce sa zic cu aceste cursuri de manipulare,...   Jan 18 2007, 11:15 PM
Dore   Blu_dea, pentru un început relaxant poţi citi...   Jan 23 2007, 04:24 PM
blu_dea   Iti multumesc mult pt indrumari,Dore!Asa e,am ...   Jan 26 2007, 10:08 PM
dona_r   Buna ziua sunt noua pe acest sit,am intrat fugarit...   Sep 19 2007, 12:03 PM
blue_diamonds  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 07:03 PM