![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Credeti in ea?
Pe mine m-a pus pe ganduri cartea "Imensa puetere a subconstieny=tului tau",J Murphy(daca nu ma insel) El zice ca ORICE ne-am dori,e posibil ,daca punem cu strictete anumite tehnici in practica.Dar un prim pas este o relaxare a fizicului si a psihicului.Doar in acesta stare mentalul subconstient este realmente receptiv. Dar eu nu ma pot relaxa:(..imi apar tot felul de kipuri/locuri aiurea in minte,le alung si degeaba...uff |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Blu_dea, pentru un început relaxant poţi citi manualul de psihologie care se studiază în liceu, aprofundează schema lui Eysenck, continuă cu un manual de psihopedagogie, apo neapărat citeşti "Psihologia stilurilor de gândire şi acţiune umană" de Mihai Kramar.
(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/Psiho/eysenck.gif) NLP-ul este o insulă îndepărtată, trebuie să pui temelia construcţiei mai întâi. Cât despre manipulare ... cursul pare prea scurt, iar ceea ce face diferenţa este motivaţia manipulării. Trebuie să fim cu băgare de seamă la jucăriile noi, mai ales că majoritatea au soft-uri complicate care pot face mai mult rău decât bine la o adică. Te aştept cu noutăţi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:03 PM |
|