IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
angelito
post Jan 22 2006, 07:29 PM
Post #1

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Buna, fetelor, vroiam sa stiu daca mai urmeaza cineva tratamentul acesta, in afara de mine si Lari?!

Eu acum sunt in a doua saptamana de tratament, iau 5 capsule de 10 mg (Sotret)/saptamana, si deja incep sa observ ceva efecte secundare - in primul rand uscarea pielii si a buzelor, chiar trebuie sa intensific hidratarea.

Stie cineva daca aceste medicamente provoaca dureri de stomac?!

:-*
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Laryss_A
post Jan 19 2007, 12:16 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

hahaha empty , m-a pufnit rasul cand am citit incheierea mesajului tau pentru ca tocmai ieri eram intr-un mijloc de transport in comun si langa mine un pusti si o fetita , aveau pana in 6 ani si o mutrita ...impecabila. ehe...si uite asa imi aminteam de copilaria lipsita de griji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . scuze daca am cam fost off-topic , insa in ce priveste problemele tale , tot un medic iti poate da cel mai bun sfat si iti poate interpreta rezultatul analizelor, asa ca personal, nu stiu ce sa te sfatuiesc , nu am intampinat nici o problema de genul acesta pe durata tratamentului si nici dupa.

+Quote Post
Cosmin
post Jan 23 2007, 05:43 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,084

Buna fetelor. Haideti sa va impartasesc si reactiile/efectele pe care le-a avut Sotret la mine.

Am 4 luni de cand il iau . O pastila de 20 mg pe zi. La inceput nu pot sa spun ca aveam o acnee severa, dar aveam o piele ff grasa si se inflama f repede (nu am reusit sa tratez infectiile cu nici un antibiotic ,dupa 1-2 saptamani revenea problema). Dupa 2-3 saptamani tot ma asteptam sa se accentueze (cum scrie si in prospect) , insa nu s-a intamplat. Pielea s-a uscat cam intr-o luna (nu este groaznic de uscata cum se spune, doar ca mai trebuie hidratata din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) . Acum mai iese cate o "chestie" prin jurul buzelor, dar asta pentru ca sunt putin crapate si normal..se mai inflameaza zona. In rest, nimic .. Daca inainte nu puteam sa ma barbieresc fara sa mi se inflameze fata , acum nu mai am probleme (a fost nasol tare sa stau cu barba de 1 cm 1 an de zile). Efectele celelalte..

-Ochii sunt putin mai sensibili , mai uscati decat in mod normal (nici vorba de pierderi spontane ale vederii de noapte sau pe timp de zi)

-Buzele (atentie) - aici e problema. trebuie folosit un strugurel/crema cam la 2-3 ore.. altfel se crapa intr-o singura zi pana la sange.

-Stari depresive.. nu mai mult decat de obicei. poate doar o usoara irascibilitate in primele 2 luni de tratament.

-Probleme de impotenta cum se mai zvoneste .. nu am avut.

-A scazut colesterolul protectiv ("benefic") si a crescut cel "nu atat de benefic" . Dar nu in limite alarmante.

-Creste intr-adevar trigliceridele putin mai alert. Da o usoara senzatie de greata cand mananc ceva mai gras sau cand abuzez de alcool ocazional (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In rest, astept intrebari daca mai are cineva nelamuriri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
angelito   Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 22 2006, 07:29 PM
ellle_ni   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 11:55 AM
Laryss_A   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 03:29 PM
laryysa   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 03:51 PM
angelito   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 04:44 PM
ellle_ni   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 04:50 PM
carrie30   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 04:52 PM
angelito   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 04:56 PM
ellle_ni   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 05:30 PM
Laryss_A   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 06:28 PM
ciresica_dulce   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 08:47 PM
Laryss_A   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Jan 26 2006, 11:02 PM
angelito   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Feb 1 2006, 06:44 PM
Aura   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Feb 2 2006, 06:32 PM
angelito   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Feb 2 2006, 07:17 PM
sweet_girl   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Feb 7 2006, 07:54 PM
17girl   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Feb 19 2006, 03:47 PM
angelito   Re: Grup de sustinere Sotret/Roaccutane   Feb 20 2006, 04:12 PM
Girlish   Am primit si eu o cutie de Roaccutane(30 tablete d...   Feb 24 2006, 07:36 PM
angelito  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 07:15 AM