IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum reactionati la mancaruri proaste in restaurant?
kalua
post Jan 23 2007, 08:52 PM
Post #1

Musafir

Muza mi-a fost topicul cu pizza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ce faceti daca mancarea comandata nu e la nivelul asteptarilor voastre sau e o varianta a mancarii scrise pe meniu sau e arsa, sau, sau?

Revin cu raspunsul meu un pic mai tarziu.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Cleo
post Jan 24 2007, 02:23 AM
Post #2

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Raspuns: nu le mananc

am un prieten care mi-a spus 'sa nu returnezi vreodata o farfurie la restaurant de ex o friptura...ori pleci si nu platesti, ori n-o mananci insa de returnat NEVER'.
Mi-a povestit o faza cu o friptura returnata de 2 ori .... mi s-a facut parul maciuca.

Ultima aventura neplacuta, eram o gasca mai mare la un restaurant mexican in Toronto si printre noi era si o tipa din Mexic, am intrebat-o ce-mi recomanda ca reprezentativ pt bucataria mexican si zice enchilada. Si eu comand. Pana sa gust va spun cum arata chestia o clatiata umpluatr ciu carne si cu un sos verzuliu pe deasupra, ok mi-am zis aspectul e nasol insa probabil gustul nu-i. Ei nu! Clatita era umpluta cu carne de pui, sosul era acru ca otetul si toata combinatia asta cu smantana .... eu pe ceva atat de ingrozitor n-am pus gura in viata mea. Deci n-am mancat. Ceilalti aveau chestii faine in farfurii, pareau multumiti, eu am fost pacalita serii.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 05:02 PM