![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt blonda cu ochi verzi,si tenul alb.Pana de curand nu prea ma machiam.İmi faceam contur la ochi cu tus negru si ma dadeam cu un pic de ruj roz.
As vrea sa incerc lucruri mai sofisticate un pic,dar nu prea stiu ce culori sa folosesc,ma refer la fardurile de ochi.Pana acum am folosit bejuri,pt ca mi se pare ca se potriveste cu parul blond.Ce alte culori as mai putea folosi? |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bia, ai foarte mare dreptate; lucrurile acestea le-am deprins si eu cu vremea citind "literatura de specialitate" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si exersand in make-up. Tonalitatea pielii da o nota importanta machiajului, iar culoarea parului sa fie intocmai potrivita acesteia, in speta, calda sau rece. Nuantele secundare ale irisului indica foarte bine ceea ce ar trebui imbunatatit intr-un machiaj simplu pt ochi de o anumita culoare, oferindu-i unicitate si relief.
bia (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) te mai asteptam cu sfaturi! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bia, ai foarte mare dreptate; lucrurile acestea le-am deprins si eu cu vremea citind "literatura de specialitate" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si exersand in make-up. Tonalitatea pielii da o nota importanta machiajului, iar culoarea parului sa fie intocmai potrivita acesteia, in speta, calda sau rece. Nuantele secundare ale irisului indica foarte bine ceea ce ar trebui imbunatatit intr-un machiaj simplu pt ochi de o anumita culoare, oferindu-i unicitate si relief. bia (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) te mai asteptam cu sfaturi! cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:19 AM |
|