![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Visele,sau transmisiunile onirice,fac parte,cred,din viata fiecaruia dintre noi.Unele dintre vise sunt vise organice,adica vise care sunt dirijate de subconstient,prin acumularea tensiunii din timpul zilei,si altele sunt premonitorii,adica vise care transmit mesaje.Numai visele premonitorii pot fi talmacite.Visul poate fi un avertisment, o sansa, un contact cu o latura greu de atins a personalitatii tale.
Sa incercam sa descifram impreuna visele.Dar inainte de asta nu trebuie sa uitam faptul ca interpretarile viselor nu au intotdeauna un sens fix.Ele se pot modifica,pot evolua,pot capata noi sensuri in functie de diversi factori exteriori.De exemplu un simbol poate avea sensuri diferite în culturi diferite. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
buna vesta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am vazut acest topic abia acum desi umblu de ceva vreme pe acest forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca nu te deranjeaza sa imi raspunzi am sa scriu aici ce am visat eu acum duoa nopti (adica luni spre marti). Am visat ca parca am nascut un baiat si apoi alt copil (parea sa fie fata, dar ....). [precizez ca sunt necasatorita si ca nu am nici o persoana masculina alaturi de mine]. Dupa ce am nascut al doilea copil, mi-au venit musafirii lunari (menstruatia).Intre timp au aparut langa mine prietena mea cea mai buna si fostul prieten, carora le spuneam ca am doi copii, iar ei imi spuneau sa le arat si lor copii daca tot am nascut (manifestau un oarecare scepticism). M-am indreptat catre dulap (pt. ca intre timp copii au ajuns in dulap (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , unde mama pusese niste rufe peste un copil). Cand am vazut ca sunt rufe pe unul dintre copii m-am speriat putin si imediat m-am gandit ca sa nu fi patit ceva. Am luat rufele de pe copil, care era putin vanat la fata si am inceput sa il misc sa i sufku usor in fata ca sa il readuc la viata. Intr-un final a inceput sa miste, dar cei doi copii erau acum un pic mai mari decat palma mea si parca erau niste papusi (precizez ca copilul cu probleme mi-a lasat impresia in vis ca este cel de-al doilea copil pe care l-am avut in vis). Dupa care am ajuns intr-o biserica, unde era un preot si o masa pe care era un castron plin cu anafura; iar eu vroiam sa iau anafura. Preotul m-a intrebat daca sunt curata, iar eu am zis ca da (desi dupa al doilea copil imi venisera musafirii) si apoi l-am rugat in gand pe Issus sa ma ierte pt ca mint in casa lui despre ceva atat de delicat. Pana la urma am plecat fara anafura pt. ca preotul vroia sa mai verifice ceva si eu am zis ca nu mai stau. Apoi am ajuns sa ma gandesc la nume pt. copii. Si imi spuneam eu ca pe primul copil am sa-l numesc Petru Stefan si apoi am inceput sa ma tot gandesc ce nume sa ii pun si celuilalt copil, care acum parea ca e baiat si ca e cel cu probleme. Parca ziceam sa ii spun Mihai si ma tot chinuiam sa mai gasesc un nume ca sa aiba doua. In tot acest timp ma si gandeam eu in vis ca trebuie sa gasesc niste nume care sa ii reprezinte bine copii in special pe al doilea. La un mom dat parca m-am gandit ca sa las doar cate un nume pt fiecare si astfel pe unul sa il cheme Petre si pe unul Stefan;. Si m-am trezit......crezi ca poti sa ma ajuti sa inteleg ceva din acest vis? Daca e ceva de inteles din el desigur (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) multumesc anticipat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 08:52 PM |
|