![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Muza mi-a fost topicul cu pizza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce faceti daca mancarea comandata nu e la nivelul asteptarilor voastre sau e o varianta a mancarii scrise pe meniu sau e arsa, sau, sau? Revin cu raspunsul meu un pic mai tarziu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
sa va zic cum rezolva o buna prietena din petrosani, astfel de situatzii:
era pe vremea abuziv-impuscatului, se deskisese hotel petrosani si noi, k colegi si colindatori de carciumi, am mers si la restaurantul de acolo; booon! meniu, io comand o tokitura; ok! aia, cum stitzi, e cu bucatzi de carne fara os, un sos si mamaligutza. vine tokitura, m-apuc de halit si repezit cum sunt, mai sa-mi rup un dinte, era cu dita'i osu'; kemam ospataru'; asta, obraznic, stitzi stilul di'nainte de revolutzie, se rasteste la noi; eee, acu-i acu'; tipa asta, calma, ia farfuria din mana comentatorului si i-o toarna in freza- PE BUNE, I-A TURNAT-O IN CAP! belise ala neste oki, cat cepele, iar dupe primele secunde de consternare, a vrut sa se repeada la cocoana; io n-am apucat sa ocolesc masa si sa intervin, ca impulsiva mea prietena s-o repliat, si-o luat de pe spatar poseta si l-o cocosat efectiv pe ospatarul cel obraznic...; si lubenitza (asa o alintam pe colega practicanta de cumfu) cara in poseta ei tot ce-si poate inkipui o femeie ca exista intr-o poseta, plus ceva in plus! urmarea? cand intram cu ea in restaurant (nu va inkipuitzi c-o evitat sa mai intre acolo) totzi ospatarii deveneau dragutzi si vioi, iar mancarea era fara kindercusurprize (care suntetzi la fel de purii k mine stitzi la ce ma refer! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 04:23 PM |
|