![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Muza mi-a fost topicul cu pizza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce faceti daca mancarea comandata nu e la nivelul asteptarilor voastre sau e o varianta a mancarii scrise pe meniu sau e arsa, sau, sau? Revin cu raspunsul meu un pic mai tarziu. |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ham (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu am avut parte de salata nespalata si mi s-a explicat ca pamantul de pe ea e condimente. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau tot felul de nastrusnicii facute altfel decat originalul, da-n meniu nu se spunea nimic de asta, si incep toti sa-mi explice ca e o varianta a localitatii de unde vin. Pai sa scrie acolo ca-i a la Scandurenii de sus! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Pizza mananc foarte rar si atunci imi iau de obicei una cu sunca de Parma si ruccola. Si multe pizzerii folosesc alta sunca, una ieftina, dar caseaza cat pentru aia scumpa. Si se jura ca nu fura daca le zici ceva. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Eu, tot pe vremea impuscatului, cu fetele la baut un café frappé. Paharul meu facea clinggg-clingg cand il miscam. Imi zic c-or fi pus bolovanii un cub de gheata in cafea, dar ce gasesc la sfrasit in pahar? Un ditamai surubul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu, ofensata din cale-afara si cu surubul in mana, ma duc la tejgheaua barului sa fac scandal. Numai ce-am deschis gura mi s-a luat soroful din mana si a-nceput barmanita sa-si faca cruce si sa-i multumeasca alui de sus c-a gasit surubul, ca fara el nu merge presorul de cafea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce sa-i mai spun? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 04:10 PM |
|