![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:)Bah parca sunt agent publicitar ...la topicul de diete descopar cd-uri...aici produse pt par...
Eu sunt cautator din ala inrait cand mi se pune pata pe ceva si impartasesc cu voi "comorile".:) Deci am gasit niste produse supertari pt.par.Am mai luat eu in vara o spuma de par de la ei care m-a tinut mult si e de calitate (eu nu suport de exemplu spuma Intesa).Foloseam inainte Kur si Nivea. Au de la produse pt intins parul,vopsele(pe astea nu le-am incercat),spume de par,produse pentru imbunatatirea generala a starii parului(ma uit acum pe prospect). Eu am intrat in trepidatii pt ca parul meu in urma ultimei vopsiri si-a pierdut luciul si am tot cautat produse pt ingrijirea lui. Vitalfarco se numeste firma importatoare si are un sediu pe Resitei (pe partea dreapta cum mergi inspre gara) bd.Iuliu Maniu nr.22 tel.0256-457789 si mai au un magazin in zona Traian str.3 August nr.19 lana ag.Samex |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 12-December 05 Member No.: 94 ![]() |
Fetelor, nu stiti unde gasesc prin Timisoara, Henna Laboratoires Sipa...? Vreau de mult si nu stiu de unde sa-mi cumpar...
Please... :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 11:26 PM |
|