IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Vise
blondina
post Feb 13 2006, 02:29 AM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: 7Th Heaven
Member No.: 16

Visele,sau transmisiunile onirice,fac parte,cred,din viata fiecaruia dintre noi.Unele dintre vise sunt vise organice,adica vise care sunt dirijate de subconstient,prin  acumularea tensiunii din timpul zilei,si altele sunt premonitorii,adica vise care transmit mesaje.Numai visele premonitorii pot fi talmacite.Visul poate fi un avertisment, o sansa, un contact cu o latura greu de atins a personalitatii tale.
Sa incercam sa descifram impreuna visele.Dar inainte de asta nu trebuie sa uitam faptul ca interpretarile viselor nu au intotdeauna un sens fix.Ele se pot modifica,pot evolua,pot capata noi sensuri in functie de diversi factori exteriori.De exemplu un simbol poate avea sensuri diferite în culturi diferite.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Vesta
post Jan 25 2007, 05:11 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 909

Buna, fetelor. Hai sa lamurim ceva, ca sa stiti la ce pot sa va raspund. Un sarut(vezi Meg), un copil, cuvinte disparate, pt mine nu au nici un sens. Am vreo 3 carti de vise, dar am renuntat demult sa le folosesc. Una cel putin, as arde-o in piata publica: la orice spune boala, moarte, necaz, suparari, etc. De aceea, s-ar putea sa fiti contrariate cand o sa vi se para ca aceluiasi cuvant, ii dau semnificatii diferite, dupa cum simt eu in cazul respectiv. Eu iau tot visul ca un intreg si mai simt si vibratia persoanei respective. Cum? am renuntat sa ma intreb din 1986, cand am stat 2 saptamani intr-un sanatoriu de lux, si unde un medic psihiatru de exceptie care mai fusese si prin strainatate-practica la acea data niste metode moderne de psihoterapie, prin care si hipnoza in grup(?!) m-a linistit si mi-a spus ca nu este nimic anormal si ca trebuie sa iau lucrurile asa cum sunt. De-asta nici nu interpretez toate visele, nu va suparati, pt ca la unele nu simt nimic.
Pt. Cat
Visul tau atat de complex imi spune o poveste din viitor. Nasterea dubla pe care o visezi arata inceputul unei perioade fericite din viata ta, 2 relatii importante din care una, o vei oficializa. Tu deja aspiri, deja ceva din tine cere sa iasa la lumina, sa traiasca. Copilul este produsul dragostei dintre 2 persoane, deci in cazul tau, domnisoara fiind, arata mai intai de toate relatia posibila. Menstruatia este privita, in aproape toate religiile, ca o necuratenie, iar asta s-a pastrat si in memoria noastra feminina, desi am ajuns in secolul XXI. In vis, sugereaza sentimentul tau de vinovatie fata de cele 2 relatii, si mai ales fata de partea lor sexuala: vei aborda acest aspect putin inhibata. Prietenul si prietena din vis au numai trasaturile celor din realitate, dar ei aici semnifica dusmanii tai intimi, adica sentimentele tale care se intorc impotriva ta: si se refera, in primul rand, la sentimentul de gelozie. Ei bine, teama de a fi inselata, reprezinta doar o dovada ca te indoiesti de tine insati, ca nu ai incredere in capacitatea ta de seductie. Ascunderea copiilor in dulap(deci a relatiilor tale) arata teama de judecata celuilalt si o lipsa de incredere in tine. Prin ascundere nu inteleg ca va veti intalni pe ascuns, ca in romane si telenovele, ci ca te vei indeparta de cei care acum iti sunt aproape. Mama din vis nu reprezinta persoana ca atare, ci relatia pe care o ai cu ea. Mama care iti acopera copilul, arata dorinta ta de a fi independenta, de a scapa de grija ei, uneori obositoare si care din dorinta de a te ocroti, ajunge sa te incurce in evolutia ta(copilul devine vanat din cauza carpei cu care e acoperit). Apoi te duci intr-o biserica unde cauti liniste, protectie sau apelezi la un serviciu divin(logodna, casatorie, botez,...). Si aici, dai peste un preot care te ia la intrebari. Preotul il intruchipeaza pe parintele(nu i se mai spune si asa?) excesiv de sever, probabil tatal sau socrul tau, in orice caz o autoritate sub influenta careia nu te prea simti tu insati, ba chiar te temi, pt. ca incerci sa-i ascunzi adevarul. Pana la urma pleci, in felul acesta castigand-ti independenta totala: desprinderea de caminul parintesc. Faptul ca incerci sa dai nume copiilor, deci incerci sa oficializezi ceva- relatiile despre care ti-am vorbit. Petru, Stefan si Mihai, toate nume de sfinti si care nu prea mai sunt la moda, nu inseamna neaparat numele persoanelor respective(asa ar fi tentatia), dar eu simt ca inseamna altceva. Sunt datele la care sunt acesti sfinti in calendar si care vor fi niste date importante pt. tine: Petru(14 iunie) si Stefan(27 dec - a 3-a zi de Craciun); la Mihai(8 nov) ai renuntat: ceva care ar fi putut fi, dar nu s-a mai ales.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
blondina   Vise   Feb 13 2006, 02:29 AM
carrie30   Re: Vise   Feb 13 2006, 09:01 AM
tits_herbert   Re: Vise   Feb 13 2006, 10:25 AM
carrie30   Re: Vise   Feb 13 2006, 10:30 AM
ioannaraluka   Re: Vise   Feb 13 2006, 10:35 AM
tits_herbert   Re: Vise   Feb 13 2006, 10:54 AM
invisible   Re: Vise   Feb 13 2006, 10:56 AM
catalina77   Re: Vise   Feb 13 2006, 01:40 PM
blondina   Re: Vise   Feb 13 2006, 07:05 PM
Meg   Re: Vise   Feb 13 2006, 11:56 PM
catalina77   Re: Vise   Feb 14 2006, 09:08 AM
carrie30   Re: Vise   Feb 14 2006, 10:19 AM
Mistaco   Re: Vise   Feb 14 2006, 11:17 AM
dmona   Re: Vise   Feb 14 2006, 11:39 AM
tits_herbert   Re: Vise   Feb 14 2006, 12:39 PM
dmona   Re: Vise   Feb 14 2006, 02:27 PM
tits_herbert   Re: Vise   Feb 14 2006, 02:34 PM
laryysa   Re: Vise   Feb 15 2006, 04:54 PM
Meg   Re: Vise   Feb 16 2006, 01:57 AM
ciresica_dulce   aseara am visat ca eram in grecia cu 2 prietene. :...   Aug 16 2006, 02:29 PM
berbecutza   daca eu eram una din cele doua prietene....da...ai...   Aug 17 2006, 04:08 PM
Meg   tocmai am visat ca mergeam cu masina si ma chinuia...   Aug 17 2006, 06:24 PM
ciresica_dulce   perpe, tu nu erai, dar promit sa mai visez o data ...   Aug 18 2006, 03:37 PM
albinuza   hai sa intreb si io. da e un vis vechi tare de acu...   Jan 4 2007, 02:02 PM
vesta  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 03:42 PM