![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-January 07 Member No.: 1,091 ![]() |
Buna.
Eu personal sunt pentru apelarea la operatii estetice dar numai in masura in care persoana este complexata.Consider ca trebuie sa iti placa tie in primul rand de tine si apoi celorlalti.Eu una eram complexata de nas si de sani si acum cateva luni am reusit sa fac si o operatie de rinoplastie si una de augumentare mamara la interval de 3 luni intre ele si cu toata sinceritatea va spun ca sunt multumita de aspectul meu fizic acum.Nu sunt perfecta si nici nu-mi doresc sa fiu(fizic vorbind) ci doar sa imi placa ce vad cand ma uit in oglinda.Si eu am apelat tot la domnul Marek Valcu si am fost foarte multumita de rezultatele finale .Nu am avut decat usoare dureri de cap si dinti in prima zi la rinoplastie si dureri minore la nivelul muchilor de la sani dupa augumentare.Spun asta pt. ca initial ma asteptam sa am dureri insuportabile dupa afirmatiile altor persoane ori rau voitoare ori care probabil nu au avut in viata lor nici macar o durere de masea. In rest cu privire la alte operatii pe care dansul le efectueaza(si la care au mai apelat alte persoane de pe site- de ex.lipoaspiratie) ma abtin sa comentez in conditiile in care nu am cunoscut personal nici o persoana care a facut o astfel de operatie la dansul....si eu una nu cred nimic pana nu ma conving personal. Nu vreau sa par rautaciosa ( pt. ca eu una sunt doar corecta) dar doamna care sustinea faptul ca nu a fost multumita de operatia de lipoaspiratie trebuia sa vorbeasca cu domnul Valcu si sa-i arate ca a mai ramas grasime in plus in unele parti (asta imediat dupa operatie si nu la cateva zile,saptamani). Concluzia finala.Sunt pro pt. operatii estetice atata timp cat nu sunt doar un moft. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:12 PM |
|