![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
am ales a treia varianta.doar asa as fi de acord cu operatiile estetice.
si eu ma gandeam la un moment dat sa imi fac o marire la sani pentru ca erau saracii aproape invizibili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehh..exagerez un pic dar chiar sunt micuti.am renuntat insa dupa ce m am interesat si am aflat ca trebuiesc schimbate(si am vazut un caz,pe viu,in care tipa dupa a doua operatie,de inlocuire,avea pielea pe sani ca foita de ceapa...era aproape transparenta,iar implanturile aveau exact aceeasi marica ca si inainte) si m au speriat reactiile pe care le poate avea organismul. de asemenea si prietenul meu m a susutinut mult si desi mi a zis ca daca chiar vreau sa fac operatie el ma va ajuta si va fi alaturi de mine,mi a dat mai multa incredere si in timp am renuntat la ideea asta. vorba lui,fii fericita ca esti sanatoasa,ok,si nu ai nevoie de operatii estetice...si asta mi a dat de gandit...de ce sa ma leg la cap fara sa ma doara? acum am ajuns sa fiu multumita de aspectul corpului meu,desi parca tot mai bine arata o bluzita,cand,pe sub e un sutien cu burete (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:55 PM |
|