![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 26-January 07 Member No.: 1,091 ![]() |
Nu am stiut ca la lipoaspiratie se vede rezultatul dupa atata timp.Stiu sigur doar ca dupa aceea trebuie tinut regim toata viata.
Imi cer scuze . De implanturi am auzit si eu ca se schimba((in maxim 10 ani daca nu apar probleme) desi toti doctorii spun ca sunt garantate pe toata viata.Mi s-au adus la cunostinta toate riscurile la care ma supun(hemoragie,aparitia nodulilor....infectie in urma careia trebuie scoase implanturile...etc) totusi este un risc pe care mi l-am asumat. Tipa care si-a schimbat protezele avea implanturile sub muschii sau sub glanda mamara? Ce fel de reactii a avut prietena ta dupa inlocuirea implanturilor? Eu una tin minte ca dupa operatie pielea de pe abdomen arata ciudat de parca slabisem brusc dar acest fenomen (normal dupa afirmatiile doctorului)a disparut in 7 zile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:25 PM |
|