![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete nah...mi-ai dat in cap acu cu piramida lu' Maslow si cartile de anatomie. Hai mai Ham,de la tine am pretentii ce draku. Stii bine ca sustii teoria asta doar pentru ca iti convine ce spune ea, nu ca ar fi vreun adevar absolut. Stii bine ca de aia suntem fiinte rationale si cred ca nu e cazul sa dau enshpe exemple in care vointza, ratiunea si alte "porcarii" din astea care nu stau la baza piramidei au iesit invingatoare in lupta cu instinctele primare.
Dar fireste, e mai usor pentru un barbat sa imi bage pe gat teorii din astea decat sa recunoasca ceea ce pentru mine e evident. Nu e vorba ca nu puteti sa va abtineti ci ca nu vreti si ca sunt o gramada de femei care accepta asta deci bafta voua! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sunt de acord ca sexul e o nevoie de baza. Si cand mi-a povestit unul cu ochii inlacrimati cum s-a abtinut el 2 ani de la sex ca nevasta-sa avea niste probleme de ordin fizic si nu l-a lasat sufletul sa o insele i-am zis fireste ca e nebun! Si acum mai cred ca era. Deci aici inclin sa iti dau dreptate, avem nevoie sa facem sex, dar daca imi spui ca avem nevoie sa facem sex cu tot ce prindem de fiecare data cand ni se ridica nivelu, deja nu mai pot fi de acord. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:07 AM |
|