IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> De ce ma inseala daca ma iubeste?, De ce inseala barbatii
miram
post Mar 9 2006, 10:14 AM
Post #1

Musafir

Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Jan 26 2007, 07:05 PM
Post #2

Musafir

Ete nah...mi-ai dat in cap acu cu piramida lu' Maslow si cartile de anatomie. Hai mai Ham,de la tine am pretentii ce draku. Stii bine ca sustii teoria asta doar pentru ca iti convine ce spune ea, nu ca ar fi vreun adevar absolut. Stii bine ca de aia suntem fiinte rationale si cred ca nu e cazul sa dau enshpe exemple in care vointza, ratiunea si alte "porcarii" din astea care nu stau la baza piramidei au iesit invingatoare in lupta cu instinctele primare.
Dar fireste, e mai usor pentru un barbat sa imi bage pe gat teorii din astea decat sa recunoasca ceea ce pentru mine e evident. Nu e vorba ca nu puteti sa va abtineti ci ca nu vreti si ca sunt o gramada de femei care accepta asta deci bafta voua! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Sunt de acord ca sexul e o nevoie de baza. Si cand mi-a povestit unul cu ochii inlacrimati cum s-a abtinut el 2 ani de la sex ca nevasta-sa avea niste probleme de ordin fizic si nu l-a lasat sufletul sa o insele i-am zis fireste ca e nebun! Si acum mai cred ca era. Deci aici inclin sa iti dau dreptate, avem nevoie sa facem sex, dar daca imi spui ca avem nevoie sa facem sex cu tot ce prindem de fiecare data cand ni se ridica nivelu, deja nu mai pot fi de acord.

+Quote Post
ham
post Jan 27 2007, 10:57 AM
Post #3

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

QUOTE(angeldust @ Jan 26 2007, 07:05 PM) *
Ete nah...mi-ai dat in cap acu cu piramida lu' Maslow si cartile de anatomie. Hai mai Ham,de la tine am pretentii ce draku. Stii bine ca sustii teoria asta doar pentru ca iti convine ce spune ea, nu ca ar fi vreun adevar absolut. Stii bine ca de aia suntem fiinte rationale si cred ca nu e cazul sa dau enshpe exemple in care vointza, ratiunea si alte "porcarii" din astea care nu stau la baza piramidei au iesit invingatoare in lupta cu instinctele primare.
Dar fireste, e mai usor pentru un barbat sa imi bage pe gat teorii din astea decat sa recunoasca ceea ce pentru mine e evident. Nu e vorba ca nu puteti sa va abtineti ci ca nu vreti si ca sunt o gramada de femei care accepta asta deci bafta voua! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Sunt de acord ca sexul e o nevoie de baza. Si cand mi-a povestit unul cu ochii inlacrimati cum s-a abtinut el 2 ani de la sex ca nevasta-sa avea niste probleme de ordin fizic si nu l-a lasat sufletul sa o insele i-am zis fireste ca e nebun! Si acum mai cred ca era. Deci aici inclin sa iti dau dreptate, avem nevoie sa facem sex, dar daca imi spui ca avem nevoie sa facem sex cu tot ce prindem de fiecare data cand ni se ridica nivelu, deja nu mai pot fi de acord.
mai, n-am zis ca EU o fac (la mine e o kestie mai ciudata, ma distreaza sa va ce pot, asa ca ma lupt cu orice impuls); am zis ca vad in jur ce se intampla si anatomia are dreptate.
ca teorii le astea nu plac, de acord, dar SUNT REALE, se intampla prea des k sa nu le iei in seama!
una este constiintza, alta este realitatea; daca ai trimite pe una standard-bunoaca sa traga de maneca barbatzii din jurul tau, cam ce procent crezi tu ca ar rezista disponibilitatzii unei femei?
poate sunt tampit, poate am trait doar intre animale, dar eu cred ca procentul este de sub 10% (mai ales daca ii asiguri toate conditziile- loc, secretizare, sigurantza medicala si lipsa pericolului fizic).

+Quote Post

Posts in this topic
miram   De ce ma inseala daca ma iubeste?   Mar 9 2006, 10:14 AM
black_widow   Te inseala pentru ca nu te vrea in intregime... ci...   Mar 9 2006, 10:18 AM
miram   Dar pana acum de ce m-a vrut in intregime?Cand ii ...   Mar 9 2006, 10:24 AM
black_widow   Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti imp...   Mar 9 2006, 10:32 AM
miram  

Reply to this topicStart new topic
9 User(s) are reading this topic (9 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:41 AM