![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Care sint revistele care va incanta si va determina sa le cumparati luna de luna?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Doamnelor, recunosc: am avut limbrici şi am cumpărat Cosmo, Glamour şi Look, toate în ediţia de ianuarie. Am luat şi un pahar cu apă alături şi dă-i:
Cosmo: cu ce m-am ales: 14 scheme noi de care nu am mai auzit ... decât de zece ori pe an în ultimii zece ani în cel puţin zece broşurici aiuristice. Îmi fac griji deja, ori e manifestarea senilităţii ori am deja-vu-uri. Păguboasă treabă, în oricare dintre cazuri. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Glamour: cu ce m-am ales: 18 situaţii erotice penibile şi cum să ies elegant din ele ... ca să învăţ cum să fiu şi mai penibilă comentând aberaţii în timpul partidei, în loc să ne vedem de treabă. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Look: cu ce m-am ales: 10 pagini de mici teorii ale chibritului în era aprinzătorului, numai ca să facem în ciudă amnarului. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Bilanţ: 15 lei aruncaţi aiurea. În balanţă: 9,5 lei costă cartea "Sunt bărbat, dar mă tratez" de Cătălin Cojocaru şi Mihaela Burda. Ce bine că e încă ianuarie, încă mai pot pune acele extrem de trendy rezoluţii de an nou: nu mai faaac! (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:50 PM |
|