![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 28-January 07 From: Germany Member No.: 1,097 ![]() |
buna ziua dragilor va scriu ca sunt disperata catelu meu westie are alergie ,daca are careva o poza sami arate si mie cum arata dermatita la catei ?si sami trimta pe mail meery79[- @- ]yahoo.com!sunt ingrjorata ca am citit si parca se aseamana!!!multumesc si astept un raspuns!
This post has been edited by Diana: Jan 28 2007, 02:34 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 28-January 07 From: Germany Member No.: 1,097 ![]() |
il cheama irko e un westie terrier alb are 2 ani jumate si pina acum nu am avut asa probleme cu el!!am mers insa la medic ,a vomat si de cand ia dat antibiotic ia aparut asta insa acum e mult mai rau are si pe spate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( iam luat singe si acum asteptam analizele la singe sa vedem de ce natura e!pina una alta mi au data niste picaturi care sa i le pun pe pile la ceafa !!in orce caz medici din germania mau lasat masca ...a avut o tepusa in picior si era umflta ia pus crema peste picior murdar nu sa uitat si mai luat 60 euro am inebunit !!am avenit acasa iam pus eu varza la picior lam spalat lam desinfectat la doua zile ia tasnit tepusa din picior!tu de unde esti ?ce catel ai?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:13 PM |
|