IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Gradinita de stat sau particulara?
Ariana
post Jan 4 2006, 11:56 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Nu sunt originala in seara aceasta si deschid acest topic ca urmare a unei discutii de pe celalat forum si imi cer scuze pentru aceasta.
Care sunt motivele pentru care tot mai multi parinti prefera gradinitele particulare?
De ca si parinti nu ne mai implicam in infrumusetarea gradinitelor,scolilor si tratam cu atat de multa inversunare toata povestea aceasta?(Eu personal am ramas cu imaginea parintilor mei care nici o data nu s-au dat in laturi in a ajuta scoala.Aceeasi atitudine mi-am insusit-o si eu...si nu inteleg reactiile adverse.)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Meg
post Jan 7 2006, 06:08 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Eu personal am ramas cu imaginea parintilor mei care nici o data nu s-au dat in laturi in a ajuta scoala.

ce inseamna a ajuta scoala? sa dau nu stiu cate sute de mii (obligatoriu, ca altfel la sedinte se precizau parintii - fie ca aveau de unde fie ca nu, TREBUIA adusa cotizatia) pentru a se repara parchetul? asta in situatia in care sunt la inceputul clasei a8a? de ce nu au fost in stare sa ceara mai devreme? daca am dat un ban, sa pun si eu piciorul pe respectivul parchet!

mi se pare o aberatie sa dai bani la scoala. geamuri, perdele, covoare, banci - de parca dupa ce termin mi le-as lua acasa. ca sa nu mai vorbim de huse si de faptul ca in fiecare an luam altele, ca elevii de dupa masa nu binevoiau sa-si cumpere (deh, intelegeti-i, sunt seralisti si nu ai ce vorbi cu ei). primesc  niste bani, unde se duc acestia? in modernizarea birourilor pt directori, cancelarie?
:- :- :-

ari, scuze daca nu la asta te refereai.. de fapt. ca sa iti raspund:
mi-as da copilul la particular. de ce? pentru ca sunt mai multe conditii, mai multe jucarii si mai multa curatenie. am vazut si particular si stat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Ariana   Gradinita de stat sau particulara?   Jan 4 2006, 11:56 PM
ellle_ni   Re: Gradinita de stat sau particulara?   Jan 5 2006, 12:11 AM
Meg   Re: Gradinita de stat sau particulara?   Jan 7 2006, 06:08 PM
Meg   Re: Gradinita de stat sau particulara?   Jan 7 2006, 06:10 PM
ellle_ni   Re: Gradinita de stat sau particulara?   Jan 7 2006, 11:45 PM
Meg   Re: Gradinita de stat sau particulara?   Jan 7 2006, 11:48 PM
ellle_ni   Re: Gradinita de stat sau particulara?   Jan 8 2006, 12:05 AM
Meg   Re: Gradinita de stat sau particulara?   Jan 8 2006, 12:12 AM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 07:34 PM