![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
fantastic dom'le!!
adica io ce concluzie sa trag de la tine ham? ca la primul semn ca omu are erectie...io nu ar trebui sa ma bucur si sa ma gandesc ca s-ar putea sa fiu satisfacuta sexual...ar trebui sa ma gandesc cum sa-i explic omului facptul ca il parasesc pentru ca are erectie? stii puisior?? Doamneee ce erectie ai (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) !!! stii...noi din acest moment nu mai suntem impreuna...pentru ca ai erectie ceea ce inseamna ca o sa ma inseli..... si o sa ma apuc frumos sa gadil barbatiii la oua..si cand dau peste ala caruia nu i se scoala..sa-i jur iubire vesnica?? asta sa inteleg? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:12 AM |
|