IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> De ce ma inseala daca ma iubeste?, De ce inseala barbatii
miram
post Mar 9 2006, 10:14 AM
Post #1

Musafir

Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
albinuza
post Jan 29 2007, 09:58 AM
Post #2

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

fantastic dom'le!!
adica io ce concluzie sa trag de la tine ham? ca la primul semn ca omu are erectie...io nu ar trebui sa ma bucur si sa ma gandesc ca s-ar putea sa fiu satisfacuta sexual...ar trebui sa ma gandesc cum sa-i explic omului facptul ca il parasesc pentru ca are erectie? stii puisior?? Doamneee ce erectie ai (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) !!! stii...noi din acest moment nu mai suntem impreuna...pentru ca ai erectie ceea ce inseamna ca o sa ma inseli.....

si o sa ma apuc frumos sa gadil barbatiii la oua..si cand dau peste ala caruia nu i se scoala..sa-i jur iubire vesnica??

asta sa inteleg?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
leo
post Jan 29 2007, 11:18 AM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(albinuza @ Jan 29 2007, 09:58 AM) *
fantastic dom'le!!
adica io ce concluzie sa trag de la tine ham? ca la primul semn ca omu are erectie...io nu ar trebui sa ma bucur si sa ma gandesc ca s-ar putea sa fiu satisfacuta sexual...ar trebui sa ma gandesc cum sa-i explic omului facptul ca il parasesc pentru ca are erectie? stii puisior?? Doamneee ce erectie ai (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) !!! stii...noi din acest moment nu mai suntem impreuna...pentru ca ai erectie ceea ce inseamna ca o sa ma inseli.....

si o sa ma apuc frumos sa gadil barbatiii la oua..si cand dau peste ala caruia nu i se scoala..sa-i jur iubire vesnica??

asta sa inteleg?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

sincer sa iti spun, ar merge perfect metoda ta. un impotent nu te va insela niciodata...sau...er...ma rog aproape niciodata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))

QUOTE(ciresica_dulce @ Jan 26 2007, 06:07 PM) *
nu e adevarat, daca are erectie nu inseamna neaparat ca o sa si insele. eu nu cred asta. daca ma iubeste nu ma insala. e simplu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca ma insala, nu ii pasa asa de mult pe cat am crezut. si chiar daca ar fi "programati" sa se culce cu cat mai multe femei, ei atunci sa se abtina ca nu sunt caini sa se imperecheze la orice colt de strada. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

nu ai luat in calcul ca noi barbatii putem iubi la fel de mult doua sau trei femei in acelasi timp. intrebarea ar fi de exemplu: pe care dintre ele sa o insel?

Nu. acum pe bune. daca un om nu isi tine angajamentul (daca iti promite ca nu te inseala, ca daca nu...) inseamna ca e inutil. eu am in vedere si chestiunea de onoare in relatie. nu sentimentele ma tin alaturi de partenera mea ci acest "cod al onorei" pe care il respect.

+Quote Post

Posts in this topic
miram   De ce ma inseala daca ma iubeste?   Mar 9 2006, 10:14 AM
black_widow   Te inseala pentru ca nu te vrea in intregime... ci...   Mar 9 2006, 10:18 AM
miram   Dar pana acum de ce m-a vrut in intregime?Cand ii ...   Mar 9 2006, 10:24 AM
black_widow   Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti imp...   Mar 9 2006, 10:32 AM
miram  

Reply to this topicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 03:18 AM