![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Nu, albinuză dragă (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu este acelaşi lucru ... decāt dacă folosim alte cuvinte: "masculi" şi "femele".
Variantele bărbat şi femeie sunt dotate cu inteligenţă şi voinţă proprie, animale prin excelenţă nehormonale. Fireşte, ne naştem cu şanse egale, dotaţi cu liber arbitru şi este treaba fiecăruia ce alege: să rămānă mascul ori femelă sau să escaladeze scara evolutivă. Teoretic ni se umple creierul de circumvoluţiuni, practic se vede rareori. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iar verticalitatea este un cu totul alt aspect: sunt, de exeplu, doamnă şi aştept să fiu tratată ca atare de Icsulescu, da' dacă vreau să-l tăvălesc pe Zetescu sunt femelă la ovulaţie şi ... cam atāt. Capcane, capcane (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) īn care nu trebuie să ne lăsăm īnfăşurate nici măcar atunci cānd au fost īntinse cu măiestrie. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th July 2025 - 08:21 AM |
|