![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Sal'tare, girls!
Am auzit de multe ori despre Pilates dar nu am avut curiozitatea sa cercetez exact despre ce e vorba pana nu am vazutsi o reclama la TV. Concret, de ieri am facut rost de un CD cu 20 de minute pt. incepatori si incerc sa lucrez. Imi este insa foarte greu pt ca aud vesnic acelasi lucru si nu are cine sa-mi raspunda la intrebari. Ce parere aveti? Voua va place? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 30-January 07 Member No.: 1,115 ![]() |
Salut! Sunt noua pe acest forum si sper sa pot participa si eu la discutii cu perosnele inregistrate aici. eu as vrea sa mai slabesc 7 kg . dieta nu pot sa tin pentru ca alaptez dar incerc sa nu mai mananc dupa ora 18. m-am hotarat sa fac sport si anume winsor pilates despre care am auzit ca este eficient.Eu mi-am adus de pe net programul si pe langa acesta mai fac exercitii pentru abdomen dupa un program de opt minute pe calculator.momentan cam atat ca s-au trezit copiii dar mai tarziu am sa mai scriu si sa mai citesc si alte pareri despre acest sport. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:36 PM |
|