![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
..avon.. nu.
..orifflame..nu. atunci care e bunisor?? am vazut ceva ceva la burjois dar.. noi sa fim sanatosi. n-am cum sa dau 400.000 pe 2 culori :'( si acu numai bine ca mi-am uitat toooooooaaate cremele si machiajele acasa.. mai am un amarat de creion aici. si pana ajung inapoi.. >:( |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Farduri testate de o firma independenta (sunt testate si ingredientele, cat de usor se folosesc, cat tin pe gene, etc), aici rezultatele (nr. 1 - cel mai bun):
1. Ellen Betrix Perfect Eye Shadow 2. Shiseido The Make-up Hydro-Powder... 3. Clarins Soft Cream Eye Colour Long-Lasting 4. Agnès b. Monobulle Eyeshadow Color 5. L'Oreal Color Resist Cream Eyes Shadow 6. Artdeco Eye Designer Longer-lasting Eye... 7. Nivea Beauté Creative Eyes Eye Shadow 8. Avon Perfect Wear Eyeshadow Testate au fost doar aceste produse. Trebuie neaparat sa incerc Ellen Betrixul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
[quote name='kalua' date='Jan 30 2007, 01:53 PM' post='80029']
Farduri testate de o firma independenta (sunt testate si ingredientele, cat de usor se folosesc, cat tin pe gene, etc), aici rezultatele (nr. 1 - cel mai bun): 1. Ellen Betrix Perfect Eye Shadow 2. Shiseido The Make-up Hydro-Powder... 3. Clarins Soft Cream Eye Colour Long-Lasting 4. Agnès b. Monobulle Eyeshadow Color 5. L'Oreal Color Resist Cream Eyes Shadow 6. Artdeco Eye Designer Longer-lasting Eye... 7. Nivea Beauté Creative Eyes Eye Shadow 8. Avon Perfect Wear Eyeshadow Testate au fost doar aceste produse. Trebuie neaparat sa incerc Ellen Betrixul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [/quote Iar ma abtin sa comentez acest top... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cat despre farduri de pleoape, pot spune ca din cele ieftine ce se gasesc pe piata si nu intra in categoria professional pe mine nu m-au multumit prea multe. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Maybelline cel lichid intr-adevar mi-a placut la nebunie, aveam o nuanta metalica de lila. Intr-adevar nu se strangea si adera si tusul de pleoape bine pe el. De la Oriflame si Avon am folosit prin liceu, am intalnit unele bunicele, ca de exemplu cel rezistent la transfer de la Avon si mai era unul crema tot de la ei (Color Trend) ce semana bine ca textura cu cel crema de la Maybelline. De la Oriflame am avut unul in trei culori odata de mult (kaki, maro inchis si auriu toate sidefate) care mi-a placut. Dar a fost singurul de la ei care a insemnat ceva pentru ochisorii mei... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Am mai folosit de la Rimmel si mi-au placut sincer iar gama lor de produse color este chiar buna. L'Oreal am incercat de doua ori: prima data am facut o groaza de bube de la un fond de ten de la ei la care facea reclama tocmai Milla Jovovici si a doua oara m-am iritat groaznic de la un fard de pleoape, cel holografic... Burjois, am avut cateva farduri pulbere care s-au prezentat relativ ok. Max Factor m-au multumit cel mai mult dintre cele ieftine existente pe piata noastra. In prezent nu mai folosesc nimic de pe piata, in afara de Kryolan (care sunt si profesionale) sau Body Shop, pentru ca m-am obisnuit cu produse de machiaj de foarta buna calitate ce nu se gasesc pe piata. Am testat cu succes si Estee Lauder, Lancome si Chanel. Le recomand cu mare caldura... In legatura cu fardul de pleoape de la MAC, zicea cinecva ca-i usuca pielea; acest lucru se intampla din cauza ca ea are pielea mai sensibibila si din cauza ca MAC este o gama profesionala. Inainte de aplicare trebuie pusa o portie generoasa de crema de ochi plus o baza bine facuta, acelasi lucru valabil pentru toate produsele profesionale. Si ce mult am scris (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:09 AM |
|