![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Leo, nu stiu de unde scoti tu si multi alti barbati studiile astea.
Uite mie nu imi plac barbatii inalti. Frumosi da...cui draku nu ii plac? Dar pana la urma frumusetea chiar e in ochiul privitorului. Masinile nu imi plac nici atat dar cu siguranta un barbat care nu e pe picioarele lui financiar nu prezinta potential pentru o relatie serioasa de exemplu. Cat despre seriozitate si sensibilitate, daca sunt in exces deja nu mai sunt calitati. Si te asigur ca mai sunt multe care gandesc ca mine. Asa ca mai usor fratilor cu pseudostatisticile astea si procente trantite asa dupa ureche. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Mai Leo, nu stiu de unde scoti tu si multi alti barbati studiile astea. Uite mie nu imi plac barbatii inalti. Frumosi da...cui draku nu ii plac? Dar pana la urma frumusetea chiar e in ochiul privitorului. Masinile nu imi plac nici atat dar cu siguranta un barbat care nu e pe picioarele lui financiar nu prezinta potential pentru o relatie serioasa de exemplu. Cat despre seriozitate si sensibilitate, daca sunt in exces deja nu mai sunt calitati. Si te asigur ca mai sunt multe care gandesc ca mine. Asa ca mai usor fratilor cu pseudostatisticile astea si procente trantite asa dupa ureche. ce am scos a fost de la in jur de 53 amice si cunostinte. m-a interesat sa vad unde ma incadrez eu in asteptarile unei femei din zilele noastre. nu am spus cum esti tu sau cum de pilda e prietena mea. nu am intalnit la ea multe din raspunsurile celorlalte. cert este ca voi sa zicem ca sunteti doua. din 53 de persoane, 80% este 42 si aproape un picior. restul as putea sa le exclud pentru ca le-am gasit niste criterii ce le-ar putea influenta decizia. deci? nu zic acum ca barbatul de langa tine trebuie sa fie 0. dar cand spui vreau barbat inalt, inseamna sa aiba daca se poate intre 1, 85 si 1, 90+, frumos -> daca ma intreaba pe mine cineva cat de frumoasa sa fie femeia pe care mi-o doresc ii zic "sa-mi placa mie". cand spui frumoasa inseamna ca vrei fotomodel. un barbat stabil financiar este una, sa aiba bani este alta. ce sa mai spun ca una din cele mai bune prietene ale mele spunea zilele trecute "eu nu stau cu un barbat pana nu vad ce masina sau ce scuter are". cred ca nu astepta trabant... nu cred ca sunt pseudostatistici. poate doar daca persoanele in cauza sunt pseudofemei. si nu vreau sa gandesc asa pentru ca imi pun intrebarea "oare cate femei adevarate exista?" Vezi cum se ajunge de usor la misoginism. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Leo, orice femeie caută un bărbat de īncredere. Poţi visa că nu este aşa, īnsă tocmai ai luat contact cu realitatea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Omul despre care īntrebi există undeva īn lumea largă pentru oricare alt om din lumea largă şi ei dau nas īn nas (şi nu numai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) inevitabil, cu o singură condiţie: ambii să gāndească şi să acţioneze īnafara cuştii, de exemplu, să se plimbe īnafara roţii. Īn plus, ideile preconcepute servesc īntotdeauna magistral la un singur lucru: autoexcludere. Cred că ne-am offtopicit destul la acest subiect. dore, cand intrebi un numar de femei si iti raspund cele spuse de mine mai sus inseamna ca increderea este ultimul lucru pe care il vor. eu incep, si cred ca orice om normal face asa, prin a spune calitatea care mai intereseaza pe mine cel mai mult. de exemplu voi spune ca prim lucru ca vreau o femeie foarte inteligenta. dupa vor urma si restul de cerinte. oricum de o femeie frumoasa te plictisesti dupa doua luni. de asta cad relatiile in primele 3 luni. si mai e ceva: daca am vrut o femeie inteligenta am facut rost de una. acum de ce va plangeti voi femeile ca nu aveti pe cine trebuie langa voi. aveti doar ce ati cautat doar. pentru ca daca nu asta cautati atunci nu v-ati opri in acel moment din cautare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:25 AM |
|