![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 29-January 07 Member No.: 1,111 ![]() |
Discutabil,din cate am vazut si din experienta,relatia nu e deloc terminata.Ea (sau el) isi zice ca celalalt nu va afla,face un dush (cum zicea cam cinic cineva mai sus sau intr-un topic asemanator) si lucrurile continua,poate mai bine,poate mai rau,poate la fel.
Intr-un fel e de inteles,acelasi partener,zi de zi,rutina...vrei ceva nou,se-ntampla.Doar ca e frumos cand crezi ca ea a fost si este doar a ta.(Ok,acum filozofez,nu zic din experienta).Anyway,nice topic. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Discutabil,din cate am vazut si din experienta,relatia nu e deloc terminata.Ea (sau el) isi zice ca celalalt nu va afla,face un dush (cum zicea cam cinic cineva mai sus sau intr-un topic asemanator) si lucrurile continua,poate mai bine,poate mai rau,poate la fel. Intr-un fel e de inteles,acelasi partener,zi de zi,rutina...vrei ceva nou,se-ntampla.Doar ca e frumos cand crezi ca ea a fost si este doar a ta.(Ok,acum filozofez,nu zic din experienta).Anyway,nice topic. daca ai facut o data vei face si a doua oara. pana la urma celalalt va afla daca vrea sa afle. sau va intui. nu mai usor este sa ii spui partenerului ca nu mai merge, esti liber, te poti distra fara sa ranesti pe nimeni etc.? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 05:18 PM |
|