![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
dore, sa moara bibi daca nu m-ai spart- femeile cauta un barbat de incredere! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) io n-am prea descoperit ce cauta femeile, da' nu mi-e ciuda (si nea sigmund freud recunoaste ca n-a reusit sa afle, kit ca-i jupan la teoriile despre putze si la ce foloseste ele), dar ce stiu din vazutele de-jur-imprejur e ca barbatzii f. de incredere nu prea au succes la femei (iar cei care o apucat sa incropeasca o relatzie se aleg cu niste coarne cat carpatinul! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) ); cert este ca siguratza omoara pasiunea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar, revenind on-topic, taiatzi-i bilutzele daca-l prindetzi, mama lui de curvar! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) Ham , ai fi surprins sa stii, dar asa cum barbatul are in codul genetic ca trebuie sa isi depuna ouale in cat mai mult cuiburi, asa femeia ,instinctual, cauta siguranta. Femela nu cauta un mascul frumos din punct de vedere estetic, cu un mascul puternic, care sa ii dea senzatia de siguranta si incredere. Adica un alpha-male. Atractia femeilor pentru barbati urati dar cu multi bani este pana la urma ceva normal : defapt nu o atrag banii , ci puterea care i-o confera masculului acei bani, siguranta materiala data de ei. Paradoxal insa, omul e construit in asa fel incat are nevoie si de siguranta si de nesiguranta pentru a fi fericit. Si aci intervine ce zici tu ham....daca siguranta e in exces rezulta plictiseala -> inselatul si tot restul. On topic nu stiu ce sa zic, ca eu pana la urma tot nu am inteles ce vrea Geta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar propun sa facem un topic nou despre masculi, femele si de se inseala unii pe altii si sa ne desfasuram acolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:20 AM |
|