![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...imi amintesc de povestea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si asa si este, e foarte adevarat. De aia eu zic : cel mai bine e sa nu faci compromisuri! Unii nu imi impartasesc teoria si par a fi fericiti cu compromisurile pe care le fac, dar eu una ma feresc de ele cat pot. Dar ma intreb eu, asa in general, in relatii...indiferent ca esti barbat sau femeie, de unde stii care e raportul ideal de certitudine/incertitudine pe care trebuie sa il creezi, astfel incat sa fie bine? Sa nu intervina nici plictiseala dar nici stresul si dramele. Ca eu ma gandesc asa : da, daca partenerul ar fi tot timpul la dispozitia mea gata sa imi sufle in kur si sa mearga cu mine pana la sfarsitul lumii cu siguranta m-as plictisi rapid (eu in special (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) , dar si daca as fi nevoita sa stau intr-un stres continuu stiind ca el e gata oricand sa cedeze oricarei tentatii si ca nu ma pot baza pe el intr-o chestie importanta iar mi-as baga picioarele si nu mi-ar conveni. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:25 AM |
|