![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.
Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte. Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mai...usor de zis. Intr-o relatie normala fara alte complicatii asa ar fi normal si corect. Dar ce te faci cand in spate sunt 20 de ani de casnicie, 3 copii si toata averea la comun? Nu mai e chiar asa usor atunci. Iti trebuie ceva mai mult curaj sa lasi balta tot doar pentru ca te-ai cam plictisit si vrei sa incerci altceva. Si atunci ai de ales...ori te abtii, ori o faci si te straduiesti ca partenerul sa nu afle si sa nu simta.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Da mai...usor de zis. Intr-o relatie normala fara alte complicatii asa ar fi normal si corect. Dar ce te faci cand in spate sunt 20 de ani de casnicie, 3 copii si toata averea la comun? Nu mai e chiar asa usor atunci. Iti trebuie ceva mai mult curaj sa lasi balta tot doar pentru ca te-ai cam plictisit si vrei sa incerci altceva. Si atunci ai de ales...ori te abtii, ori o faci si te straduiesti ca partenerul sa nu afle si sa nu simta. in cazul ala nu inseli. oricum daca afla totul e pierdut. si nu sti daca amantul nu te va santaja mai tarziu, profitand de relativa ta dependeta fata de relatia voastra. de ce sa nu fi curata? Daca eu consider o chestiune de obraz sa nu inseli in relatie, in cadrul casatoriei nu concep asa ceva. cei care fac lucruri de astea nu vor "trata" nici buna ziua cu mine. la ce mi-ar folosi mie un om daca isi tradeaza cuvantul dat in fata altarului? Oare si l-ar tine fata de mine, un simplu om? O singura data ii juram oficial lui Dumnezeu ceva in viata. Acum stiu ca sunt cam radical dar asta e...altul mama nu mai face. blondy,nu te baza niciodata pe ce spun altzii!mie mi s-a spus de ex.de catre o amica f.buna dar mioapa,ca l-ar fi vazut pe al meu in mashina cu o blonda,ey,blonda aia era tata-miu care uitase sa se tunda de cateva luni si e carunt!nu e banc,e pe bune! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) se intampla. mi s-a intamplat mie de curand din partea unei "amice" ale prietenei. O gasise prietenia fata de ea prin lucruri de astea, altfel nu avea cum sa se exprime. mi se par niste neciopliti oamenii astia care se arunca in ograda altuia. macar daca ar spune adevarul. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 11:28 PM |
|