![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ce implica abstinenta? Si cand "suferim" de abstinenta si de ce?
Daca e de bunavoie si de ce? Este oare adevarat ca lipsa de (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sex.gif) duce la "innebunirea" creierului, nervozitate, aparitia diferitilor noduli pe te miri unde? Sau in cazul in care nu avem partener/a , iubit/a, cat putem sta fara sex? Iar in acest caz, se merita cate o aventura pentru o cauza buna? Cred ca v-am innebunit cu intrebarile (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 1-February 07 Member No.: 1,126 ![]() |
apropo de femeia moderna...
am vazut subiectul (femeia moerna si sexu`) tratat la mai multe emisiuni, si roamanesti si straine... parerea mea: da, esti o femeie stapana pe tine, decizi in numele tau, faci ce vrei fara sa te intereseze ce spune lumea, lupti pt fericirea ta... dar esti singura. nu ai ceva stabil, din varii motive. si iti zici ca trebuie o aventura macar de dragul unei "reglari", si pt a`ti confirma ca esti "buna" inca. ok, si o faci si ies scantei si mai reusesti si performanta de a nu te simti ca un shit pe urma. dar... esti femeie damnit! valoarea ta consta in sufletul si inteligenta ta, in modul in care percepi lucrurile astea (unul uman, nu animalic !). chiar si daca sunt momente in care esti in plina criza de lipsa, iti poti orienta aceste energii altcumva, nu stiu ma gandesc la o petrecere nebuna, la niste ore de fitness, dans, chiar o bauta, un bocet si asta este... treci peste... eu una cred ca te devalorizezi in fata ta. totusi femeia are nevoie sa fie cucerita, sedusa, sa simta, dar sa nu se lase dusa de valul hormonal ce dumnezeu... daca tu esti constienta ca esti unica, ca reprezinti ceva, ca esti "valoroasa" si te respecti pe tine, nu pui necesitatea sexuala inaintea respectului fata de tine insati, nu cedezi, nu te lasi dominata de latura ta sexuala (tu fiind solo). stiu ca nu am fost poate f explicita si coerenta dar eu asa gandesc, si, bineinteles, nu as putea sa fac asta (un one night stand adica). si nu e vorba ca judec cele care fac asta, ca nu sunt in masura si fiecare suntem liberi sa facem ce vrem cu noi, dar... nu prea le inteleg... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:33 AM |
|