![]() |
![]() |
miram |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
e un subiect atat de intortocheat incat chiar cred ca ii trebuie topic nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aici e fiecare cu ce stie ca i se potriveste... ca si angel nici eu nu suport sa fiu suflata in kur in permanenta.. prima oara cand am dat peste asa un barbat.moooaaa ce fericita am fost vreo 2 sapt. pana am vazut ca el nu avea nimic de obiectat la absolut orice idee cretina cu care veneam io si m-am plictisit...si ce? era un barbat inalt, frumos, cu pleata, cu motor..apropos de povestea aia.. nu am putut..l-am lasat asa neschimbat. si sa mor ca mi-am pierdut ideea. am dormit prea mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o sa revin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 23-January 07 Member No.: 1,084 ![]() |
Iote ca ma intereseaza subiectul asha tare, ca m-am apucat sa dau un sondaj pe grupul de discutii al prietenilor mei.. si a iesit asa :
Gagicele vor de la tine ca barbat : sa nu aiba incredere netarmuita in tine,sa lasi urma de indoiala, altfel devii prieten bun in loc de "manly man" si se duce naibii totul sa fii stabil financiar, sa stie ca se pot baza pe tine la nevoie sa nu fii la cheremul lor, altfel o sa devii pres si te lasa pana la urma .. Ce ziceti de asta ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:36 AM |
|