![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Nu sunt originala in seara aceasta si deschid acest topic ca urmare a unei discutii de pe celalat forum si imi cer scuze pentru aceasta.
Care sunt motivele pentru care tot mai multi parinti prefera gradinitele particulare? De ca si parinti nu ne mai implicam in infrumusetarea gradinitelor,scolilor si tratam cu atat de multa inversunare toata povestea aceasta?(Eu personal am ramas cu imaginea parintilor mei care nici o data nu s-au dat in laturi in a ajuta scoala.Aceeasi atitudine mi-am insusit-o si eu...si nu inteleg reactiile adverse.) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle_ni, ai vazut 'microbuzele' cu care sunt dusi si adusi copiii? am vazut in bucuresti parca, acea .. ciudatenie de masina galbena (parca e aro) pe care, a dracu, scria, SCHOOL BUS. o sa ajungem sa zicem ca mergem sa luam bebe de la kindergarden.. :hainoroc: meg, la gradi MAPN as baga mana in foc ca nu cu "aro" iau ei copiii de la gradi, nu de alta, dar nu ar incapea...si am impresia ca nu este decat o singura amsina...autocar, de fapt. cu acea masina, acum 20 de ani am mers si eu la aceeasi gradi... acum nu stiu sa-ti spun cum arata masina, ce conditii sunt in masina, daca cineva kiar are grija de copii pe traseul casa-gradi-casa, dar acum 100 de ani parintii mei au fost extrem de multumiti. acum cateva luni vorbeam pe net cu un tatic care avea ploduletzu' la cresa MAPN si era extrm de multumit....din pacate transportul s-a sistat, so, nu ma mai intere cresa...poate gradi mai tarziu. deci, vorbesc un picutz in cunostonta de cauza, iar aspectele subliniate mai sus inc araman valabile.DAR, daca as avea bani, probabil k totusi as opta pentru o gardi particulara...nu stiu... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:00 PM |
|