![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De fiecare data cand vreau sa-mi iau pantaloni e o situatie de ras-cu-plans, toti mi-s scurti.
Pana si la blugi am probleme, unde vorba aia, sunt si pe lungimi :- Am 1,70, deci nu se poate spune ca-s inafara normei, la blugi imi trebuie un 36 la lungime, daca vreau sa-i imbrac cu ceva cu toc. Inafara de asta mai am o problema: fundul mai plat, deci nu pot sa-mi cumpar orice fel de blugi, ca in unii zici ca nu mai am deloc popou. La panatalonii de stofa e Jale (cu j mare), pana acuma numai la Escada am gasit pe lungimea mea, dar ma usuca la portofel o pereche de nadragi de-acolo. O croitoreasa e tot scumpa, scumpa, scumpa aici (sunt in Germania). Voi cum va descurcati? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE .orisicum aparusera pe langa sarafanele alea de stofa si unele din supraelastic de se lipeau de ciorapi si se electrizau big time... si cu numaru matricol cusut pe ele- era obligatoriu sa fie cusut...ptii de ce vremuri mi-ai adus aminte:) :offtopic:...eu am prins si uniform de stofa si cea sintetica...deci puteam alege una sau alta...si nu era obligatoriu sa-ti cosi numarul matricol...puteai sa-l prinzi intr-un ecuson, frumos, estetic, cu un ac de siguranta... iar bluze sintetice nu-mi aduc aminte sa fi avut decat cand am fost soim (camasa portocalie....) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:34 AM |
|