![]() |
![]() |
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
ma refer la cupluri veki de 30-40-50 de ani, care inca se iubesc, se tzin de mana, sunt cea ce numim noi, o pereke; nu intra acia cuplurile acrite/blazate, care supravietzuiesc din inertzie, pt. ce zice lumea si pt. copii...
daca da, povestitzi! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
ma refer la cupluri veki de 30-40-50 de ani, care inca se iubesc, se tzin de mana, sunt cea ce numim noi, o pereke; nu intra acia cuplurile acrite/blazate, care supravietzuiesc din inertzie, pt. ce zice lumea si pt. copii... daca da, povestitzi! bunicii mei...nu am vazut doi oameni care sa se inteleaga si sa se completeze atat de bine. acum sunt la varta de 81 respectiv 70 de ani. cred ca ar fi un exemplu pentru multi tineri. si nu e singurul caz pe care l-am vazut. problema este ca nu am vazut cazuri la oameni sub 35 de ani.....deci ce fac ultimele generatii? unde e greseala? am eu unele convingeri despre subiect dar inca le pastrez. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 05:57 AM |
|