![]() |
![]() |
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
ma refer la cupluri veki de 30-40-50 de ani, care inca se iubesc, se tzin de mana, sunt cea ce numim noi, o pereke; nu intra acia cuplurile acrite/blazate, care supravietzuiesc din inertzie, pt. ce zice lumea si pt. copii...
daca da, povestitzi! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
avetzi grija sa nu confundatzi datoria cu iubirea; bunicul meu cel fiu de popa ar fi facut orice si kiar a facut totul pt. buna, dar, daca n-ar fi fost educat ca "e pe veci", i-ar fi dat un sut in cur, instant; nu a batut-o, injurat-o, jignit-o, etc niciodata, ea a fost stapana casei, mosu'nu-i iesea din cuvant, au trait impreuna 53 de ani, dar, cat am apucat io sa cunosc relatzia lor, numa' iubire nu era...
io ma refer la iubire vizibila si dupe zeci de ani; se vede clar, in voce, in gesturi, in timpul petrecut impreuna (ma refer la timpul liber), etc; nu potzi confunda datoria cu iubirea! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:58 AM |
|