![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dati copiilor vostri o suma fixa pe saptamana sau pe luna? Pe ce-i cheltuie copiii?
La noi e asa: fiica-mea are 10 ani jumate si primeste 2,50 euro pe saptamana (daca nu uitam si nu uita nici ea, ceea ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Pe care de obicei ii strange si-i depune la banca cand se face o suma mai serioasa. Ca deh, haine, mancare, inclusiv dulciuri, carti, etc. ii cumparam noi. Rar isi mai cumpara cate o revista (are doua abonate de noi) pe care noi n-o consideram cu vreun sens. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
hm..pai eu in clasa a XII consum cam 20-25000 pe zi la scoala.
intr adevar cand ies in oras sunt nevoita sa cer bani de la parinti si chiar daca imi dau ceva mai multi,mereu imi pastrez pt ca imi mai trebuie si mie una alta,si parca nu mi vine sa ma duc mereu cu miloaga vreau si eu bani pt o crema,pt soseste,pt o punge de chipsu uri sau mai stiu eu ce... m am ocupat si eu cu avoane,dar am renuntat pt ca anul asta am treburi mai importante si timpul nu imi mai permite. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) sincer nici nu as vrea bani mai multi,pentru ca stiu ca daca ai mereu bani in buzunar esti tentat sa i cheltui si dupa cum zicea cineva tinzi sa te apuci de fumat...de una de alta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:16 PM |
|