![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dati copiilor vostri o suma fixa pe saptamana sau pe luna? Pe ce-i cheltuie copiii?
La noi e asa: fiica-mea are 10 ani jumate si primeste 2,50 euro pe saptamana (daca nu uitam si nu uita nici ea, ceea ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Pe care de obicei ii strange si-i depune la banca cand se face o suma mai serioasa. Ca deh, haine, mancare, inclusiv dulciuri, carti, etc. ii cumparam noi. Rar isi mai cumpara cate o revista (are doua abonate de noi) pe care noi n-o consideram cu vreun sens. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 185 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 27 ![]() |
eu am avut mereu "salariu" .. primeam 1 milion jumatate pe luna si nu mai vedeam alti bani .. nu stiu cat de bine a fost, da intotdeauna trebuia sa am grija sa imi ajunga si pentru scoala, si pentru distractii (eu mergeam la film cu colegii sau la un suc, nu prea ieseam la discoteca) si pentru orice alte nevoi mai aveam in afara de mancare, pe care o lua mami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. salariu am inceput sa primesc prin clasa a IX a, pana atunci primeam si eu ratie zilnica de 50 d mii .. pana in clasa a XII a a crescut si rata lunara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pana la 3 milioane.. dar am avut conditia ca mediile sa fie peste 9
acu .. muncesc pentru salariu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:11 AM |
|