![]() |
![]() |
blu_dea |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand BINE V-AM GASIT!Sunt noua pe aici.Sper s ama primiti si pe mine in "familie" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Fetelor,iata ce am gasit pe un site de jucarii erotice: "**** MESAJ EDITAT DE CATRE MODERATOR. PUBLICITATE?" CE PARERE AVETI?O FI PE BUNE??? va pup! |
|
|
![]() |
scentia007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele,
Hai sa va fac seara mai placuta.... Saptaman trecuta am dat peste un site romanesc incredibil.... www.RECLAMA .ro au sute de parfumuri la preturi incredibile... La inceput am intrebat in dreapta si-n stanga daca a cumparat cineva de la ei pentru ca mi se parea prea frumos ce vedeam acolo si stiti cum e... afara e vopsit gardul si inauntru leopardul.... Cum n-am gasit pe nimeni mi-am luat inima in dinti si am cumparat unul din cele mai ieftine parfumuri de acolo, doar ca sa vad daca sunt originale.... Tin sa va spun ca de acum incolo numai de aici o sa-mi cumpar parfumurile... Mai multe va spun saptamana asta ca inca n-am reusit sa vizitez nici jumatate de magazin.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup si va tin la curent Da..si eu m-am mirat. De mult n-am mai cumparat parfumuri din Romania, din cauza unei plase luate cu mai multi ani in urma. Acum sper sa prind reduceri la Sephora si cred ca nu-mi mai iau din duty free. Diferenta intre preturile din duty free si sephora (de la Paris) e cam de 8-10 euro la un parfum (depinde si de cantitate). Sunt cam disperata eu cu parfumurile. Cred ca daca n-am cel putin 4 intr-o perioada...nu ma simt bine. Dr_wise am avut si eu o sticla de j'adore in tineretile mele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Inainte de asta au fost Cool Water Davidoff si 5th Avenue (Elisabeth Arden). Apoi a urmat allure, apoi pleasures (estee lauder), michael kors. Si mai am unul care nu prea-mi place (l-am primit cadou de la soacra-mea...dupa ce de-abia terminasem o sticla luata de mine, intr-un moment de neinspiratie) beyond paradise (tot estee lauder). Imi place si tresor (am sticlutza in miniatura). Cred c-as putea vorbi despre parfumuri mult si bine...dar nu vreau sa va plictisesc prea tare. vezi la www. RECLAMA .ro.... sigur o sa te simti in elementul tau acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:19 PM |
|