![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 17-February 06 Member No.: 229 ![]() |
Vreau sa-mi iau o placa si nu prea stiu de care! Am inteles ca cele de la Reminghton ar fi bune, voi ce credeti?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Indreapta frumos, depinde de par si de ...asteptari (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , dar nu iese perfect intins, la varfuri de ex., in plus are volum si, cel mai important, din punctul meu de vedere, nu are atatea efecte negative ca si placa. Am uitat sa precizez mai sus, parul meu wavy e aproape pana in talie, deci nu stiu la frizuri scurte cum iese. Eu zic ca merita, dar oricum as vrea si o perie rotunda din aia profesionala, sa ma fac singura si sa completez colectia, ca tot nu se mai poarta par intins (precizare: se poarta par drept, daca e natural).
Cam asta ar fi, sper ca te-am lamurit. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,101 ![]() |
merci mult ioannaraluka o sa ma gandesc daca imi cumpar eu am parul ondulat si pana la umeri ,eu vreau sa imi iau o placa remington S1032 si la asta ma gandesc sa o iau sau nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu stiu mi-e frica la cate placi am acasa si nu-s bune de nimik,am avut noroc cu una care a costat 350.000 din ceramica si este mai buna ca cele care am dat un milion si ceva,dar imi cam distrug parul cu ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 28-January 07 From: cluj napoca Member No.: 1,105 ![]() |
Buna! e prima data cand citesc despre indreptatul permanent. parul meu e foarte putin ondulat si daca il usuc ca la carte sta destul de drept. totusi as vrea sa stiu despre acest indreptat. in ce consta, cat tine, cum trebuie intretinut parul dupa si cam cat costa. mersi mult
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 01:17 PM |
|