![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Ce parere aveti?De fapt ideea e daca mai exista asa ceva?
Eu ma gandesc ca Facultatea de Constructii inca mai promite pentru ca de construit o sa se construiasca mereu iar legislatia in sensul aceasta devine tot mai severa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
am auzit si eu ceva pareri cum ca nu ar fi ceva de viitor,dar am stat si am gandit un pic logic.atata timp cat exista televizoare in toate casele,radiourile la fel(astea mai ales in masini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) pare ceva de viitor.cat despre disparitia presei scrise,cred ca va dura ani buni daca ar fi sa se ajunga la inlocuirea ei cu presa on-line.si oricum,articolele alea ar trebui scrise si ele de cineva :(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
stiu ca mai ales la inceput slariul este destul de mic,dar cam asa este peste tot pt un absolvent de facultate,nu? multumesc fetelor pt sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:36 PM |
|