IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> De ce ma inseala daca ma iubeste?, De ce inseala barbatii
miram
post Mar 9 2006, 10:14 AM
Post #1

Musafir

Fetelor, dupa o lunga abesenta de pe forum, ma intorc mai trista ca niciodata.Explicati-mi si mie va rog, de ce ma inseala daca totusi ma iubeste.Si eu de ce nu am puterea sa plec de langa el? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
kalua
post Feb 2 2007, 03:47 PM
Post #2

Musafir

Ar trebui sa se faca sondajul asta pe grupe de varsta, sa vezi ce se mai schimba raspunsurile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
leo
post Feb 3 2007, 05:39 AM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(kalua @ Feb 2 2007, 03:47 PM) *
Ar trebui sa se faca sondajul asta pe grupe de varsta, sa vezi ce se mai schimba raspunsurile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mi-e teama ca se schimba intr-un mod fals. la anumite varste sti sa ascunzi mai mult din caracterul tau, sau sa prezinti acele cerinte care nu aduc semne de intrebare asupra ta.

nu mai actionezi sub gandirea "daca nu esti Vandame nu te bag in seama" ci sub cea "hm, accept dar pana apare ala care arata ca Vandame".

cateodata il cred pe fratele meu cand spune ca omul nu se schimba niciodata dupa 20 de ani (in gandire ma refer, nu in modul de actiune). numai ca as adauga ca ideiile principale se structureaza pana la 7 ani si devin preferinte in jurul varstei de 16 ani.

+Quote Post
ham
post Feb 7 2007, 11:46 PM
Post #4

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

QUOTE(leo @ Feb 3 2007, 05:39 AM) *
mi-e teama ca se schimba intr-un mod fals. la anumite varste sti sa ascunzi mai mult din caracterul tau, sau sa prezinti acele cerinte care nu aduc semne de intrebare asupra ta.

nu mai actionezi sub gandirea "daca nu esti Vandame nu te bag in seama" ci sub cea "hm, accept dar pana apare ala care arata ca Vandame".

cateodata il cred pe fratele meu cand spune ca omul nu se schimba niciodata dupa 20 de ani (in gandire ma refer, nu in modul de actiune). numai ca as adauga ca ideiile principale se structureaza pana la 7 ani si devin preferinte in jurul varstei de 16 ani.
(IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
miram   De ce ma inseala daca ma iubeste?   Mar 9 2006, 10:14 AM
black_widow   Te inseala pentru ca nu te vrea in intregime... ci...   Mar 9 2006, 10:18 AM
miram   Dar pana acum de ce m-a vrut in intregime?Cand ii ...   Mar 9 2006, 10:24 AM
black_widow   Poti sa dai mai multe detalii? De cand sunteti imp...   Mar 9 2006, 10:32 AM
miram  

Reply to this topicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 03:23 AM