![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce balsam pt par aveti ? Pana acum eu nu am gasit nici unul care sa ma multumeasca .
Am varfurile foarte uscate si se despica repede dar in acelasi timp am parul f moale si subtire. Nu stiu ce balsam sa imi iau si nu stiu daca sa imi iau balsam sau keratina ca imi zicea coafeza la un moment dat ca la tipul meu de par nu e recomandat balsam ci keratina, Am avut keratina de la Londa dar nu mi-a priit deloc , mi se uscau si mai tare varfurile. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,101 ![]() |
De blasmaurile ionice atzi auzit?? a folosit cineva care sunt bune?? si cam cat sunt?
|
|
|
corinutza |
![]()
|
Musafir ![]() |
De blasmaurile ionice atzi auzit?? a folosit cineva care sunt bune?? si cam cat sunt? Da, eu folosesc si sampon si balsam si placa si ser de stralucire etc RECLAMA care sunt foarte hranitori si sanatosi pentru par, mai ales cel deteriorat, uscat. Ele sunt pentru toate tipurile de par, hidrateaza profund, iar balsamul se foloseste doar o data pe saptamana pentru intretinere pentru parul normal. Sunt si antiincretire in acelasi timp si chiar dau viata parului - sunt super. Eu folosesc balasmul Tony and Guy, si sunt atat de multumita de el, incat mi-am luat si spray termo-protector, si urmeaza sa-mi iau ser pentru varfuri, si , incet-incet, toata gama. Sunt cele mai bune dintre tot de am incercat pana acum (si am incercat muuulte), nu mai renunt la Tony and Guy. Si , in plus, miros super bine!! Vi le recomand cu toata increderea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Eu nu contest produsele Tony&Guy, dar au si componenta chimica in ele ceea ce iarasi nu e bine pentru par si Bioionic chiar merita sa le fac reclama pentru ca au o tehnologie noua pe piata din Romania si anume RECLAMA ,pe care, o sa razi, dar si saloanele Tony&Guy din toata lumea le folosesc, poti vedea pe net. Exista si ceva mai bun totusi... This post has been edited by ala80: Feb 8 2007, 04:06 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:11 AM |
|