![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Toate petrecem cateva ore bune pe net, unele mai mult, altele mai putin, dar toate avem si o viata reala in care muncim sau invatam pentru a face ceva in viata...
Intrebarea care se ridica, in mod firesc este: Cu ce va ocupati ? Ce meserie aveti sau pentru ce meserie va pregatiti ? |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum citesc si eu prima oara topicul acesta si constat 3 chestii :
1. Aproape nimeni nu lucreaza in domeniul pentru care s-a pregatit 2. Populatia trecuta de 25-26 care a simtit ca poate mai mult s-a cam carat prin tzari straine 3. Nu sunt singura careia ii pare rau pentru ce facultate a ales si care nu stie ce o sa faca din vara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mda....deocamdata am tras concluziile, acum ma retrag sa meditez pe tema lor si revin. Ah....sa nu uit!!! Am o mare curiozitate, daca ma poate lamuri cineva : CE inseamna mai exact PR in Romania? As vrea sa stiu concret ce face cineva care lucreaza in PR. Poate aveti cunostinte care lucreaza sau ati auzit si m-ati putea lamuri si pe mine, as ramane recunoscatoare. P.S. Ca sa raspund si eu la intrebare, eu momentan ma chinui sa termin o facultate de kkao, sunt anul V la Automatica (Poli) si nu prea as vrea sa lucrez in domeniul asta dupa ce termin, desi se plateste binisor si e tentanta perspectiva asta, nu ma atrage de nici o culoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:28 AM |
|