IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cu ce va ocupati ?, ..sau ce aveti de gind sa faceti in viitor?
Diana.
post Oct 25 2006, 11:31 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Toate petrecem cateva ore bune pe net, unele mai mult, altele mai putin, dar toate avem si o viata reala in care muncim sau invatam pentru a face ceva in viata...
Intrebarea care se ridica, in mod firesc este: Cu ce va ocupati ? Ce meserie aveti sau pentru ce meserie va pregatiti ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Feb 8 2007, 08:41 PM
Post #2

Musafir

Acum citesc si eu prima oara topicul acesta si constat 3 chestii :
1. Aproape nimeni nu lucreaza in domeniul pentru care s-a pregatit
2. Populatia trecuta de 25-26 care a simtit ca poate mai mult s-a cam carat prin tzari straine
3. Nu sunt singura careia ii pare rau pentru ce facultate a ales si care nu stie ce o sa faca din vara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mda....deocamdata am tras concluziile, acum ma retrag sa meditez pe tema lor si revin.

Ah....sa nu uit!!! Am o mare curiozitate, daca ma poate lamuri cineva : CE inseamna mai exact PR in Romania? As vrea sa stiu concret ce face cineva care lucreaza in PR. Poate aveti cunostinte care lucreaza sau ati auzit si m-ati putea lamuri si pe mine, as ramane recunoscatoare.

P.S. Ca sa raspund si eu la intrebare, eu momentan ma chinui sa termin o facultate de kkao, sunt anul V la Automatica (Poli) si nu prea as vrea sa lucrez in domeniul asta dupa ce termin, desi se plateste binisor si e tentanta perspectiva asta, nu ma atrage de nici o culoare.

+Quote Post
Kitten
post Feb 8 2007, 09:59 PM
Post #3

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(angeldust @ Feb 8 2007, 08:41 PM) *
Ah....sa nu uit!!! Am o mare curiozitate, daca ma poate lamuri cineva : CE inseamna mai exact PR in Romania? As vrea sa stiu concret ce face cineva care lucreaza in PR. Poate aveti cunostinte care lucreaza sau ati auzit si m-ati putea lamuri si pe mine, as ramane recunoscatoare.

mai bine nu intrebai (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...in primul rand, lumea nu stie ce inseamna deci nu se cauta, si daca se cauta te baga la relatii clienti ca asa li se pare lor. cand i-am zis mamei mele ca vreau sa incep o a doua facultate (PR) m-a intrebat la ce-ti trebe faculta ca sa dai informatii la ghiseu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
prinul meu job de PR a fost in politica. lucram la o firma de consultanta in domeniul imaginii si PR. si ca incepator, analizam imaginea clientilor mei in presa (stateam cu nasu in ziare si in tv), le propuneam strategii de campanie, le scriam materialele de presa (discurs, mapa de presa, comunicate).... chestii d-astea. apoi am lucrat in campanie electorala unde faceam cam tot acelasi lucru, dar cu mai mare agitatie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
apoi m-am mutat intr-un centru medical unde printre 100 de taskuri de relatii clienti, marketing, promovare, mai erau si cateva de PR adevarat: deoarece nu e voie sa promovezi servicii medicale la tv pe fatza (interzice cna-ul), incercam sa fac publicitate mascata prin diverse metode; apoi, ma ocupam de clientii mai bengosi, si de sponsorizari, de organizare de evenimente.
acum am cam aceleasi taskuri, dar la un nivel mult mai redus... ca e firma mai mica (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar am salariul mai mare...

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Cu ce va ocupati ?   Oct 25 2006, 11:31 PM
kalua   RMA si credit note queen! :D Lucrez la un dis...   Oct 26 2006, 06:32 PM
pescarush   eu lucrez in materials: inventory, purchasing, shi...   Oct 26 2006, 06:54 PM
Delfin  
  Feb 8 2007, 10:56 AM
Meg   pokemon, se pare ca tu esti deja hotarata asupra f...   Feb 8 2007, 11:58 AM
fantasy   Eu am fost la particulara si pot sa spun cu mana p...   Feb 8 2007, 06:19 PM
pokemon   meg si eu sper sa fie ok... fanta am mai auzit ast...   Feb 8 2007, 08:06 PM
ala80   Eu am facut prima facultate la stat, iar pe a doua...   Feb 8 2007, 08:16 PM
angeldust   Acum citesc si eu prima oara topicul acesta si con...   Feb 8 2007, 08:41 PM
Kitten  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:09 AM