![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, am fost ieri de-am batut Bucurestiul sa caut henna neutra de la sipa...ioc :(...cica nu se mai gaeste in depozit...
daca este cineva care si-a luat de curand henna neutra, va rog, spuneti-mi si mie... apoi, ar mai fi o problema:lamuriti-ma si pe mine cum sefoloseste henna: 1.cat timp stai cu ea pe cap/ 2.pateaza mainile (adica e nevoie de amnusi sau nu)? 3.daca nu imi iese bine culoarea (in cazul in care optez pentru una colorata), ma pot vopsi peste 2-3 zile ci o vopsea clasica? la plafarul de la hanul lui manuc, vanzatoarea imi daduse o heena dela ayuveda, si pe ea scria ca pui 2-3 lingurite pulbere, nu stiu cat acafea prospat macinata si apa pana la omogenizare.o lasi 4-5 ore la macerat (cica...) si apoi ti-a pui pe capatzana, o mai lasi pana se usuca si apoi te speli. voi cum ati procedat? si apoi, cica cea mai buna henna este cea din sudan...bine, bine, dar care e cea mai buna din RO, ca doar n-oi merge pana in Sudan sa-mi iau henna :(... alta vopsea in afar hennei care sa fie 100% naturala mai este pe piata noastra? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
[ Deci daca nu se clateste parul frumos incercati cu balsam si iese fara problema :-*
QUOTE Cand foloseam Sonia sau Sipa treb sa ma dau cu balsam ca s-o scot din par pt ca pulberea lor nu era asa fina, dar Hena Calix Herbal (producator Ayurvedice, mai este comercializata si de Star International) este ff fina, se omogenizeaza f usor, se poate clati doar cu apa. Eu am vazut henna neutra prin plafare tot de la firma asta, dar nu am gasit nimic pe net.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:13 AM |
|