![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetele, m-am gandit ca am putea invata cate ceva prin acest thread. mi se pare interesanta ideea, sper ca sunteti de acord!
voi incepe eu.. ca tot m-am gandit la asta. cum vi se par urmatoarele make-up-uri? NU MAI SCOATETI POZELE (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Maàt: Dec 22 2008, 03:26 AM
Reason for edit: NU MAI SCOATETI POZELE
|
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari bebe_maria! Sa fie intr-un ceas bun! Sfatul meu era sa consulti o persoana care se pricepe pentru machiaj. Si asta nu o zic cu snobism. Eu stiu sa ma machiez, dar niciodata nu-mi iese machiajul ca unui profesionist. Pentru ca ai nevoie de acel plus pe care-l da numai o mana de profesionist in ziua nuntii. O singura data in viata esti mireasa. Vei avea poze de la nunta si trebuie sa arati cat mai bine. De unde esti (localitate)?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
gata am pus poze la grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ; walpu mi-a dat deja o mie de sfaturi sa vedem ce iese in timp asa de scurt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar daca aveti vreo sugestie primesc cu placere... vreau un machiaj simplu pentru ochi pt ca de obicei nu ma machiez si nu stiu cum ar iesi
roxanica sunt din craiova dar acum sunt in bronx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar in ceea ce priveste un profesionist sunt total de acord dar acum trebuie sa ma descurc singurica (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 08:41 AM |
|