![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi pare rau, Girl22...
Stim cu totii ca nu e santaoasa, insa putini sint cei care se pot abtine. :-X |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Saluty,
uite ca la exact un an dupa ultimul post dau si eu de topicul acesta... Ce rau imi pare ca nu am intrat mai devreme... Daca se mai uita cineva de aici ziceti-mi si mie cum o mai duceti?...ati reusit sa va lasati (marile dependente)... sau tot in cola o tineti? Eu una ma lupt din greu....cam de vreo 5 ani tot vreau sa ma las. Mai exact am cate o jumatate de an in care nu ma ating de "apa neagra" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar apoi iarasi cedez. Si eu beau (cand sunt in perioadele critice) cate 2L pe zi de Cola Light. E tare nasol. Ma doare stomacul aproape intotdeauna dar e asa de eficient in sesiune....si mie-mi si place gustul...nu-l beau numai pentru ca e light. Zilele trecute am baut cam 1 L inainte de un examen, tot invatam si tot imi mai puneam cate un pahar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ziua urmatoare am crezut ca mor... am avut niste dureri de stomac ingrozitoare... Cand nu beau imi inec amarul in cafea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cat despre povestile acela cu Cola nu stiu ce sa zic...nu prea cred in ele...in principiu nu prea cred in nimic ce vine ca spam pe Messenger. Si treaba cu carnea... cred ca daca pui o bucata de carne in Cola si una in Fanta / Sprite se vor comporta la fel (poate si in apa minerala). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:14 AM |
|